vraag nu een
offerte aan

LET OP: De ingang van onze showroom bevind zich aan de andere zijde van het pand, ter hoogte van: Stationsstraat 58b)

Over ons

Over ons

In 1990 startten Frans en Elly Tummers de gelijknamige onderneming die in 2020 haar
30-jarig jubileum vierde. Een diepgewortelde passie voor het bedrijf – dat alles volledig in eigen beheer fabriceert én monteert – vormt nog steeds de basis voor de huidige generatie.

Vroeg geleerd is…

Frans en Elly Tummers zagen dat neef Mark Fijen al op jonge leeftijd enthousiast geworden was voor het vak. Tijdens vakanties werkte Mark mee, had een boterhammentrommeltje bij zich en in eerste instantie hield hij zich bezig met eenvoudige klusjes.

Die breidden zich langzaam uit waardoor de liefde voor het vak groter en groter werd. Dat lag met name óók in het feit dat er een persoonlijke band ontstaat met de opdrachtgevers: huiseigenaren die de hoge kwaliteit van het maatwerk bijzonder weten te waarderen. Frans Tummers kunststof heeft gaandeweg een reputatie opgebouwd. Staat inmiddels synoniem voor de hoogste kwaliteit haalbaar in dit vakgebied.

De liefde voor het vak heeft ertoe geleid dat Mark en zijn partner Kelly de onderneming van de inmiddels overleden grondleggers overnamen. De naam bleef ongewijzigd, waardoor de naam ‘Frans Tummers’ dagelijks nog meermaals valt. En hij in het heden dus nog springlevend blijft.

Eén pand met twee adressen

De onderneming is gevestigd in een pand met twee adressen. Aan de zijde van de Veeweg is de ingang van de productiefaciliteit, aan de zijde van de Stationsstraat die van de showroom.

Productie in eigen beheer

In het productiegedeelte staan geavanceerde machines waarmee de losse onderdelen tot complete kozijnen worden vervaardigd. Hier vindt ook de individuele afwerking van de deuren en kozijnen plaats. Handmatig en volgens exacte specificaties van de opdrachtgever. Én met de hoogste isolatiewaarde die mogelijk is!

Inspirerende showroom

Aan de Stationsstraat is de ingang van de showroom. Uit de haast ontelbare mogelijkheden die er in deuren en kozijnen bestaan, is hier een zeer ruime collectie geselecteerd en opgebouwd. Om in een persoonlijk gesprek – geheel vrijblijvend overigens – de verschillende mogelijkheden en wensen te bespreken. Dat daar alle tijd voor wordt uitgetrokken, spreekt ongetwijfeld voor zich.

Bekijk hieronder ons team

Mark

Mark

Kelly

Kelly

Carolien

Carolien

Jo

Jo

Stephan

Stephan

Albert

Albert

Richard

Richard

Over ons

Laatste nieuws