Bekijk onze virtuele showroom!
vraag nu een
offerte aan

LET OP: De ingang van onze showroom bevind zich aan de andere zijde van het pand, ter hoogte van: Stationsstraat 58b

Stijgende gasprijzen!

Stijgende gasprijzen!

De gasprijzen stijgen volgend jaar fors met naar verwachting wel tot honderden euro's. U ontkomt er dan ook eigenlijk niet meer aan om uw woning te verduurzamen. Frans Tummers Kunststof adviseert u graag op het gebied van isolatie met kunststof kozijnen.

De gasprijzen blijven maar stijgen en ook voor volgend jaar word voorspeld dat dit alleen nog maar hoger word. Dit komt mede omdat de vraag nu groter is dan het aanbod. Ook de lagere gasproductie in eigen land, en dan met name in Groningen speelt hierin een grote rol. Een relatief koud voorjaar heeft er onder andere voor gezorgd dat de gasvraag is ons land is toegenomen.

Het kabinet trekt 3,2 miljard euro uit om Nederlandse huishoudens te compenseren, omdat ook hun inzien dat de stijgende gasprijzen voor grote problemen gaan zorgen. dit doen ze door de energiebelasting op uw gasrekening te verlagen. Helaas is de verwachting dat de gasprijzen de komende jaren niet omlaag zullen gaan. Om deze reden raden wij u dan ook aan om te investeren in isolatie van uw woning. Begin daarom met het plaatsen van kunststof kozijnen van Frans Tummers Kunststof.

Hierdoor begint u uitstekend met het verduurzamen van uw woning. U bespaart hiermee namelijk gelijk energie omdat u de warmte binnenhuis houdt tijdens de koude winterdagen. Met onze kunststof kozijnen van het merk Gealan in combinatie met Hr++ of Hr+++ (triple) glas bereikt u de hoogst haalbare isolatiewaarden van dit moment.

Neem daarom nu contact met ons op voor het maken van een afspraak in onze showroom. We voorzien u dan graag van een uitgebreid advies en een geheel vrijblijvende offerte op maat.